Tamworth home

The project team had full control of the design and selections for this project. Standing on the vacant land it was clear a design was needed to celebrate the district views.

Project Brief

Create a single level family home that celebrated the views from the site and create a colour palette that would allow anyone to add their own personal touch in the future.

Design Outcome

The team created a design with the living portion of the home to the rear allowing for access to the views from the kitchen, dining and living, these then opened onto a small deck commanding almost 270° views from the site.  The main bedroom was also located at the rear of the dwelling to provide glimpses of the view from the bed. A ground level BBQ area was added below the deck to allow for a seamless connection to the backyard for family gatherings. The team enjoyed designing this family home, they were able to make the most of the amazing district views and maintain a functioning family home. Truly an amazing place to visit or live.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google