Modern Family

The team were approached to design a new home for a family with intergenerational living.

Project Brief

Our clients wanted a large home that has room for a bigger family, plenty of storage space and a dedicated office and an internal self-contained secondary dwelling.

Design Outcome

The property faces North East with beautiful views out to Lake Macquarie.
The home was designed around having large decks to the front to make the most of the amazing views with direct access from the main living area.

The main suite was added to the Eastern corner to allow for views and morning sunlight with additional bedrooms in a Western wing.

Downstairs was designed with a double garage and large workshop, a formal main entry and a separated second living space with its own patio facing East for those morning coffees.

A pool is still being thought about to finish the connection to the rear yard.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google